gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

muk
muk
0 18.05.2017 20:15:41

Valentino Rossi na robu solz: Forza Nicky, mi smo s tabo (video)

Nicky Hayden skupaj z Valentinom Rossijem
Reuters
Motociklistični svet s strahom pogleduje proti bolnišnici v Ceseni, kjer nekdanji svetovni prvak Nicky Hayden bije najpomembnejšo bitko v svojem življenju.

Nekdanjega svetovnega prvaka v elitnem razredu MotoGP je med kolesarjenjem zbil avtomobil, njegovo zdravstveno stanje pa naj bi bilo še vedno precej resno oziroma kritično. Sporočila podpore prihajajo z vseh koncev zemeljske oble, enega (naj)bolj čustvenih pa mu je poslal nekdanji tekmec in prijatelj Valentino Rossi.

»Nicky je eden mojih najboljših prijateljev v boksih. Nicky je bil sijajen voznik, svetovni prvak, predvsem pa super človek, vedno nasmejan. Velika škoda, vsi upamo na najboljše,« je začel The Doctor pripoved o The Kentucky Kidu, kot se glasi vzdevek 35-letnega Američana, ter se potem sprehodil po poti spominov in tovarištva. »Najlepši spomin, ki ga imam na Nickyja, je nek trenutek po tisti zame neprijetni dirki v Valencii leta 2015, ko mi je segel v roko. Zanj je tista dirka pomenila slovo od MotoGP, jaz pa sem izgubil naslov. Njegov pogled, iz katerega je bilo moč razbrati podporo, je bila ena redkih pozitivnih stvari v tistem dnevu,« je razlagal vidno čustveni Rossi in za konec prijatelju še sporočil: »Forza Nicky, mi smo s tabo.«

Članki iz rubrike