Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

au
au
2 10.02.2017 15:16:57

Čas je, da Schumacherjevi oboževalci izvedo resnico

Profimedia
Kakšno je zdravstveno stanje sedemkratnega svetovnega prvaka formule ena, ki se je decembra leta 2013 poškodoval na smučanju v Franciji?

Milijoni oboževalcev Michaela Schumacherja še naprej nestrpno čakajo na bolj konkretne informacije o zdravstvenem stanju njihovega ljubljenca. Toda zaman, družina namreč še naprej vse skupaj skrbno varuje in skriva pred javnostjo. Do sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli ena ne more niti njegov nekdanji menedžer. "Poslal sem rože in čestitko za Michaelov rojstni dan, kakršnegakoli odgovora njegove družine nisem dobil. Zaradi tega sem nesrečen," je povedal 74-letni Willi Weber. Potožil oziroma opozoril je, da družina skriva pravo resnico o Schumiju. "Milijoni privržencev bi želeli vedeti, kaj se pravzaprav dogaja. Schumacherjeva družina jim mora povedati pravo resnico. Prepričan sem, da tudi ko nekaj pove, ne govori resnice."

Willi Weber si na vse načine prizadeva, da bi vendarle omehčal družino in da bi mu ta omogočila, da bi lahko videl Michaela. "Bojijo se me. Mislijo, da bom vse razkril medijem, ampak tega nikakor ne bi storil. Pripravljen sem podpisati tudi pogodbo o molčečnosti," pravi Weber.

Članki iz rubrike